Last news in Fakti

13 Декември, 2021 12:12 7 704 9

Бомба: Антов е собственост на Монца при сключен договор за 3,5 милиона евро!

  • валентин антов-
  • цска-
  • монца-
  • силвио берлускони

Първият транш от сделката вече е преведен

Бомба: Антов е собственост на Монца при сключен договор за 3,5 милиона евро! - 1

Българският футболен национал Валентин Антов официално се води преотстъпен от ЦСКА на италианския Монца, чийто собственик е Берлускони. Където и да отвориш, тази информация ще откриеш – играчът е под наем до края на сезона с опция да бъдат откупени правата му от втородивизионния клуб.

Оказа се обаче, че истината е съвсем друга. 21-годишният Антов е собственост на Монца при сключен договор за 3,5 милиона евро с продължителност 4 години, твърди БЛИЦ. Първият транш от сделката вече е преведен. Вторият ще влезе в касата на ЦСКА малко след Нова година. Третият и четвъртият - по-късно.

„Напоследък се спекулира, че Антов ще се завърне в Борисовата градина по подобие на случая, когато беше преотстъпен на Болоня. Няма как да се случи, защото той е собственост на Монца. Не знам защо официално момчето се води преотстъпено, но не е така. Има сключен договор за продажбата му, който не знайно защо е таен. Под него стоят подписите на Берлускони и Галиани, както и на българска страна. Това, че Вальо напоследък не играе в Италия, не означава, че ще облече отново екипа на ЦСКА“, категоричен е достоверен източник пред колегите от БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    3 5 Отговор
    Продават ги като добитък и никой не говори за човешки права! Спортистите човеци ли са или животни?

    Коментиран от #4

  • 2 ХХІ ви век

    1 3 Отговор
    Егати...2021-ва година от н.е. ...РОБОВЛАДЕЛСТВОТО се възражда и СЪЩЕСТВУВА щом ЧОВЕК е СОБСТВЕНОСТ на друг такъв ...

    Коментиран от #7

  • 3 XKiMOS

    12 1 Отговор
    Да продадеш ЗАЩИТНИК в Италия е все едно да продадеш ЛЕД на ескимосите! Само Гриша Ганчев може да прави такива трансфери, а купувачите от Монца се чудят кога, на кого и колко са платили!
  • 4 Редута

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    ДОБРЕ Е, ЧЕ ЦСКА ПРОДАВА СКЪПО СВОИТЕ ФУТБОЛИСТИ, ЗАЩОТО ВЧЕРА ДОСТА НЕЩА СТАНАХА ЯСНИ, НО много ОЗАДАЧАВАЩО БЕШЕ, ЧЕ ОСВЕН ЧЕ СЕ ИСКА МЕСЕЧЕН НАЕМ ОТ ЦСКА, КЛУБА ПЛАЩА ОЩЕ И 300 ХИЛЯДИ ЗА ДАНЪК СГРАДИ И ТАКСА СМЕТ!!! Само за пример от частната фирма Левски не искат и стотинка месечен наем за държавния стадион, а на всичкото отгоре МВР плаща режийните, а Общината плаща и данък сгради и такса смет!!!

    Коментиран от #5

  • 5 ФОНЧО

    2 14 Отговор

    До коментар #4 от "Редута":

    ЛЕВСКИ НЕ ПЛАЩА! Иначе какво искате? В София имотите са скъпи. В Ловеч си имате стадион. А, да не забравя... В Борисовата градина НИКОГА НЯМА ДА СЕ СТРОИ СТАДИОН. НИ-КО-ГА... Аз много искам, ама гражданите на София няма да позволят такова безобразие. Жалко, че на Гриша Ганчев му стига акъла да иска по 500 хил.евро всеки месец за наеми на магазини, ресторанти, фитнес център, офиси и т.н. НЯМА КАК
  • 6 Tur

    6 0 Отговор
    Фончо, тъп си бате. Каза ви човека - Да си направят и другите!
  • 7 еее

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ХХІ ви век":

    А клубът не е ли вложил средства в тоя човек, за да му развие таланта, на треньори не е ли плащал, на подготвителни лагери не го ли е водил. Нямат ли право да искат известна възвръщаемост на средствата, щом са се справили да го развият. Освен това трансфер е възможен само ако и футболистът подпише, иначе не. В случая изобщо няма никаква принуда. Ти какво искаш, Антов да рита из родната кал ли.
  • 8 Алито от София

    6 0 Отговор
    На гей арена говедата много бяха сигурни че Антов няма да остане в Италия, а сега че умрете от яд нещастни сакътлъци, целия ви обор с треньори и школи не струват колко Антов
  • 9 ВБЗ

    8 0 Отговор
    3.5 м той повече от целият уевски.