Отидете към основна версия

9 575 10

Фитнес инструкторка предупреждава: Еднаквите тренировка и хранене не означават, че ще се сдобиете с нечие чуждо тяло

  • лорен симпсън-
  • фитнес

Лорен Симпсън споделя част от мъдростта, с която се е сдобила през годините

Водещият фитнес инструктор Лорен Симпсън дава нова доза съвети към хората, които тепърва се запознават с ползите от фитнеса. Този път тя ни дава още пет съвета, които би искала сама да знае, когато е започнала да тренира.

Акцентът ѝ този път е насочен към опитите да копираме нечия диета или програма, но без да получаваме същите резултати. Тя е категорична, че това е невъзможно, защото телата ни са също толкова различни, колкото и лицата. Както добре знаете, на света има близо 8 млрд. души и всеки един е уникален сам по себе си.

Ето и в хронологичен ред съветите, които Лорен ни разкрива от профила си в Instagram:

Не можеш да се фокусираш върху конкретен мускул или зона, за да „изгориш мазнините му“. Няма как да конкретизираш по този начин. Дори да правиш 1000 коремни преси, не можеш да сваляш мазнини само от тази зона. Няма ЕДНА добра диета или тренировка. Открийте какво действа за вас и се придържайте към него. Почивката не означава, че не прогресирате. Спрете да се чувствате виновни. Няма как просто да „поддържаш“ мускула. Той или расте, или се смалява. Можеш да прави абсолютно същата диета и програма на някой друг, но все пак да изглеждате различно. Спрете да се сравнявате помежду си!!!

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.

Свързани новини