Отидете към основна версия

3 986 2

Реал Мадрид се отказва от една от звездите си, за да направи място за Холанд и Мбапе

  • родриго-
  • реал мадрид-
  • ливърпул

„Кралския клуб“ ще трябва да се раздели с мнозина офанзивни играчи през лятото, ако иска да привлече най-горещите имена на пазара

Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е на прага на сериозна трансформация, след като редица контракти на офанзивни фигури изтичат, а друга част от високоплатените футболисти ще бъдат продадени, за да се освободи бюджет и място в състава за Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе. Най-свидната жертва се очертава да бъде бразилецът Родриго, според испанското издание Sport.

21-годишното крило пристигна през 2019 г. от Сантош срещу €45 млн., като планът бе заедно с Винисиус Жуниор да сформират свръхзвуково нападение, което да тероризира европейските грандове в следващите десетина години. Но от двамата само „Вини“ започна да бележи нужния прогрес.

Смята се, че Ливърпул проявява интерес към таланта на „кралския клуб“, като дори е готов да плати приблизително същата цена, която преди три сезона бе дадена за него.

На „Сантиаго Бернабеу“ от известно време стягат редиците, за да не се стигне до повторение на сценария с Барселона, когато „каталунците“ трябваше да се разделят по принуда с Лионел Меси заради финансовите си проблеми.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.

Свързани новини