Last news in Fakti

31 Март, 2022 18:18 1 345 6

Президентът на ПСЖ: Хората в Украйна умират, нямат къде да спят, а ние говорим за Суперлига

  • псж-
  • суперлига-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • ювентус-
  • насер ал-хелаифи

Ако говорим за ЕСЛ, не обичам да я наричам Суперлига, говорим само за три клуба и те знаят, че нямат шанс

Президентът на ПСЖ: Хората в Украйна умират, нямат къде да спят, а ние говорим за Суперлига - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи се изказа изключително критично за трите клуба - Реал Мадрид, Барселона и Ювентус, които все още подкрепят идеята и са последните тимове, които все още не са се отказали от идеята за европейска Суперлига. Самият Ал-Хелаифи бе против идеята от самото начало, а парижани не се присъединиха към идеята, макар да са получили официална покана, както потвърди самият той.

“Ако говорим за ЕСЛ, не обичам да я наричам Суперлига, говорим само за три клуба и те знаят, че нямат шанс. Хората в Украйна умират, нямат къде да спят, а ние говорим за Суперлига. Проблемът с нея е, че няма стабилност, няма дългосрочна визия, а те продължават да говорят за някакви договори и забравят, че футбола е социален договор, а не правен, не е някакъв лист хартия.

Можех да приема чека за 400 милиона, поканиха ме, а когато им отказах, казаха, че не са ме канили, което казва всичко за тях. Ако мислех само за себе си, щях да го приема. Особено във времената на пандемия. Но какво ще стане с цялата система, феновете и ценностите, които я изграждат. Флорентино Перес говори с мен по време на мача (ПСЖ и Реал Мадрид играха на 1/8-финалите в Шампионската лига) и ми каза - в даден момент трябва да говорим с теб. Аз му отвърнах и бях доста твърд, че ще съм щастлив да говорим, но ако той смята да прави неща зад гърба ми, тогава не съм заинтересован”, обяснява катарецът в дълго интервю пред “ББС”.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепо

    14 0 Отговор
    А ти даваш на бразилското манекенче 4 милки заплата щото рита топка,,,, смех. Живеем в сбъркан свят, така че всеки да се оправя как може
  • 2 Де ми гр

    9 0 Отговор
    А влизаш в съблекалнята на съдията, ругаеш чуждите делегати и ги заплашваш със смърт. Колко ли си човечен. Идваш от регион в които има "билети за събитие за жени"
  • 3 Тот

    6 0 Отговор
    Ако я няма алчността,няма да има воини. Като гледам не сте от най-невинните.Само ви хлопат устите,ей така за реклама.
  • 4 карамфила

    4 1 Отговор
    Сега ли разбрахте че в Украйна има хора и те умират,и преди имаше хора ,в Донбас,но вие не ги смятахте за хора,и преди умираха жени деца и старци но вие бяхте слепи защото бяха руснаци,румънци,българи или унгарци.Вие фашистите на Украина бяхте над всички други етноси защото се смятахте за богове и сега ще плащате кръвен данък.
  • 5 big

    2 0 Отговор
    Много ми е интересно, този човек въобще знае ли какво става там и защо!
  • 6 Само така!

    1 1 Отговор
    А защо говорихте през предишните 8 години? И тогава хората в Украйна биваха убивани от армията си.