Last news in Fakti

2 Април, 2022 13:40 675 0

Милан с интерес към Гарет Бейл

  • гарет бейл-
  • джонатан барнет-
  • милан-
  • паоло малдини-
  • серия а-
  • реал мадрид

Контрактът на Бейл с Реал Мадрид е до 30 юни тази година, след което се очаква той да смени отбора или дори да се откаже от футбола

От Милан са провели първоначални разговори с агента на Гарет Бейл - Джонатан Барнет, за потенциален трансфер на уелската звезда на "сан Сиро", когато договорът му с Реал Мадрид изтече.

Контрактът на Бейл с "лос бланкос" е до 30 юни тази година, след което се очаква той да смени отбора или дори да се откаже от футбола. Решението му вероятно ще зависи и от това дали Уелс ще се класира на Световното първенство в Катар по-късно тази година.

Според испанското издание Sport легендата и технически директор на "росонерите" Паоло Малдини вече е имал разговори с Барнет за възможността 32-годишното крило да облече фланелката на седемкратния клубен шампион на Европа. Въпреки че твърде често има проблеми с контузии и рядко се появява в игра за клубния си тим, Бейл показва с изявите си за националния отбор на Уелс, че все още е способен да играе на най-високо ниво.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА