30 Март, 2022 16:30 3 985 2

Реал Мадрид се отказва от една от звездите си, за да направи място за Холанд и Мбапе

  • родриго-
  • реал мадрид-
  • ливърпул

„Кралския клуб“ ще трябва да се раздели с мнозина офанзивни играчи през лятото, ако иска да привлече най-горещите имена на пазара

Реал Мадрид се отказва от една от звездите си, за да направи място за Холанд и Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е на прага на сериозна трансформация, след като редица контракти на офанзивни фигури изтичат, а друга част от високоплатените футболисти ще бъдат продадени, за да се освободи бюджет и място в състава за Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе. Най-свидната жертва се очертава да бъде бразилецът Родриго, според испанското издание Sport.

21-годишното крило пристигна през 2019 г. от Сантош срещу €45 млн., като планът бе заедно с Винисиус Жуниор да сформират свръхзвуково нападение, което да тероризира европейските грандове в следващите десетина години. Но от двамата само „Вини“ започна да бележи нужния прогрес.

Смята се, че Ливърпул проявява интерес към таланта на „кралския клуб“, като дори е готов да плати приблизително същата цена, която преди три сезона бе дадена за него.

На „Сантиаго Бернабеу“ от известно време стягат редиците, за да не се стигне до повторение на сценария с Барселона, когато „каталунците“ трябваше да се разделят по принуда с Лионел Меси заради финансовите си проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-селския отбор

    3 9 Отговор
    Ми то е така Реал винаги са били най-омразния отбор ако могат да купят всичко живо пък кой остане на скамейката вънка дано фалират някой ден ... скапаха най-добрия футболист Майкъл Оуен от тогава не мога да ги дишам Сити Реал и ПСЖ със закон забрана

    Коментиран от #2

  • 2 $$$$$$

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Най-селския отбор":

    Не си добре,прегледай се!гледаш от твоята малка камбанария и нищо не виждаш.кой играч са скапали.забравете за това,че даден отбор скапва даден играч,просто не всеки играч може да се впише в даден отбор.за фалита си абсолютно на друга планета,ужасно далеч от финансите на този отбор.те проблеми с парите нямат,там всичко е изчислено от години назад и за години напред,всичко се прави с мисъл,за доброто на клуба