Отидете към основна версия

1 731 0

Петър Димитров: Не Купата, а обединението на феновете е най-големият успех за Левски

  • петър димитров-
  • левски

Той отчете невероятната промяна в „синия“ лагер от септември насам

Снимка: БГНЕС

Левски може и да сложи край на дългата „суша“ със спечелената си Купа на България през миналия уикенд, но мнозина са убедени, че по-големият успех е именно единението, което цари в момента около стадион „Георги Аспарухов“. Сред тях е и един от най-популярните запалянковци - Петър Димитров.

Не са важни парите. Най-важното е, че запалянковците се обединиха. Покрай сдружението се срещам с много от тях. Златни момчета имаме. Тези между 30 и 40 години. През годините обаче се внушаваше да ги разделяме, за да владеем Левски“, каза той в интервю за Gong.

Той раздели също така ситуацията на две - преди и след 2 септември 2021 г. Това е денят, в който Станимир Стоилов застана на треньорския пост и започна да разчиства кашата в клуба с огромен размах, за да може крайният резултат да е един отбор с много по-строга финансова дисциплина, изграден от млади и талантливи българи с минимална подкрепа от чужденци, които да вдигнат нивото.

На „Герена” трябва да работят не чиновници и служители, а левскари. 24 часа в денонощието да работят за Левски“, категоричен е още Димитров.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини

  • Левски ще има рекорден бюджет

    Левски ще има рекорден бюджет през следващия сезон, ако се стигне до смяна на собствеността на клуба. Сериозен интерес към мажоритарния пакет акции на ...
    21.05.2022
    2 472
    7