Last news in Fakti

20 Май, 2022 10:02 1 711 0

Петър Димитров: Не Купата, а обединението на феновете е най-големият успех за Левски

  • петър димитров-
  • левски

Той отчете невероятната промяна в „синия“ лагер от септември насам

Петър Димитров: Не Купата, а обединението на феновете е най-големият успех за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски може и да сложи край на дългата „суша“ със спечелената си Купа на България през миналия уикенд, но мнозина са убедени, че по-големият успех е именно единението, което цари в момента около стадион „Георги Аспарухов“. Сред тях е и един от най-популярните запалянковци - Петър Димитров.

Не са важни парите. Най-важното е, че запалянковците се обединиха. Покрай сдружението се срещам с много от тях. Златни момчета имаме. Тези между 30 и 40 години. През годините обаче се внушаваше да ги разделяме, за да владеем Левски“, каза той в интервю за Gong.

Той раздели също така ситуацията на две - преди и след 2 септември 2021 г. Това е денят, в който Станимир Стоилов застана на треньорския пост и започна да разчиства кашата в клуба с огромен размах, за да може крайният резултат да е един отбор с много по-строга финансова дисциплина, изграден от млади и талантливи българи с минимална подкрепа от чужденци, които да вдигнат нивото.

На „Герена” трябва да работят не чиновници и служители, а левскари. 24 часа в денонощието да работят за Левски“, категоричен е още Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА