Отидете към основна версия

3 150 16

Гриша Ганчев призна за голямата си грешка в управлението на ЦСКА (ВИДЕО)

  • гриша ганчев-
  • цска

Босът на „червените“ пусна откъс от задочното блиц интервю с феновете на клуба

Снимка: БГНЕС

Гриша Ганчев призна за голямата си грешка в ръководството на ЦСКА, откакто пое клуба, и това е отношението към запалянковците през изминалите няколко години. Това стана ясно след публикувания днес откъс от утрешното интервю, в което той би следвало да отговори на най-важните въпроси, касаещи привържениците на „армейците“.

Отчитам грешките си, че не работихме за хората, които обичат истински клуба и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля си, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение специално към това перо на клуба“, каза той за клубния уебсайт.

В откъса от блиц интервюто става ясно още, че Ганчев не възнамерява да печели на всяка цена, посочвайки негласно това, което Кирил Домусчиев прави в Лудогорец, макар да не стана изцяло ясно какво имаше предвид.

Очакваме на 25 май от 10:00 часа да видим и чуем целия разговор с пресаташето на „червените“.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.

Свързани новини

  • В Сърбия: ЦСКА има нов треньор!

    ЦСКА има нов треньор. Това е легендата на Партизан Саша Илич, твърди сръбското издание Nogomania, позовавайки се на информация от "червените" ...
    25.05.2022
    1 836
    1