Last news in Fakti

25 Май, 2022 07:29 1 836 1

В Сърбия: ЦСКА има нов треньор!

  • саша илич-
  • цска-
  • гриша ганчев-
  • футбол-
  • треньор

Договорът между българския клуб и Саша Илич може да бъде подписан още днес

В Сърбия: ЦСКА има нов треньор! - 1
Снимка:

ЦСКА има нов треньор. Това е легендата на Партизан Саша Илич, твърди сръбското издание Nogomania, позовавайки се на информация от "червените". Според написаното, договорът между българския клуб и Илич може да бъде подписан още днес.

За последно Саша Илич води тима на Чукарички, но въпреки добрите резултат и постигнатото трето място в шампионата, бе изненадващо освободен от поста си през април.

За това, че Саша Илич може да поеме ЦСКА се заговори още преди месеци, когато начело на столичани бе Стойчо Младенов. Въпреки сериозните слухове, че специалистът ще акостира на „Българска армия”, за да замени Младенов, тогава до сделка не се стигна, въпреки водените преговори.

В Сърбия твърдят, че ръководството на „червените” не е спирало да поддържа контакт с Илич, въпреки че от „Българска армия” обявиха, че Алън Пардю ще довърши сезона и ще бъде начело на тима и през следващата кампания.

Този път обаче всичко е договорено, като се чака единствено подписът на Саша Илич, за да бъде всичко официализирано.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.