Отидете към основна версия

2 603 9

„Майкъла“: Ако Найденови вземат и Стойчо Младенов, това ще е „Голям шлем“ за тях

  • любослав пенев-
  • георги илиев - майкъла-
  • цска 1948-
  • цска-
  • стойчо младенов

Той разкритикува Гриша Ганчев за отблъскването на редица легенди на ЦСКА от клуба

Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 е напът да се превърне в сериозен конкурент за челните места, след като за старши-треньор бе назначен Любослав Пенев. Има и слухове, че Стойчо Младенов също може да стане част от ръководните органи в клуба на братя Найденови. Георги Илиев дори определи нещо подобно на „Голям шлем“.

Ако и Стойчо Младенов започне в ЦСКА 1948, това ще е „Голям шлем“! Найденови няма да сбъркат със Стойчо - той е професионалист и със сигурност би помогнал на клуба“, каза „Майкъла“ пред Sportal.

Той също така разкритикува Гриша Ганчев задето прогони огромна част от легендите на „червените“, които впоследствие намериха пристан в 1948. Там започнаха работа още Валентин Илиев, Ради Здравков, Спас Джевизов и Методи Томанов.

Братя Найденови са огромни „цесекари“ - чест им прави, че дават шанс на тези момчета да работят. Познавам Цветомир и Боян от малки, както и баща им - също цесекар и страхотен човек“, каза още Илиев.

„Майкъла“ прогнозира, че ЦСКА 1948 има реален шанс, да се намеси в борбата за топ 3, ако през лятото бъдат привлечени достатъчно класни футболисти, които „Ел Голеадор“ да използва. За него обаче Лудогорец отново ще е непоклатим на първото място.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.

Свързани новини