Отидете към основна версия

4 088 10

Промоутър: Олександър Усик е по-силен от всякога и изглежда като киборг

  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

Шампионът в тежка категория излиза в събота в реванш срещу Антъни Джошуа

Снимка:

Олександър Усик е по-силен от всякога и изглежда като киборг. Това обяви промоутърът на украинеца Алекс Красюк. Шампионът в тежка категория излиза в събота в реванш срещу Антъни Джошуа. Мачът в Джеда, Саудитска арабия, е за титлите на WBA, WBO, IBF, IBO и Ring Magazine.

Усик взе време извън ринга и се записа в украинската армия, за да помага на сънародниците си в битката срещу руската инвазия. Той напусна родината си в края на март, за да се подготви за реванша с Джошуа. Според Красюк, „ада“ през който е преминал го е направил по устремен и силен.

„Гледахме пуснатите от него наскоро видеа и осъзнахме, че той изглежда като киборг“, заяви Красюк в интервю пред „Скай спортс“. „ Той премина през ада в последните 3 месеца. Това не го уби, а го направи по-силен. Не съм го виждал никога да бъде толкова устремен, колкото е в момента“.

„Няма много шампиони в света, които да са изпитали чувството да преминат през истинска война и да отидат на ринга, за да защитят титлата си. Беше много трудно осъществимо. Но той изглежда се справи и с това“, допълни Красюк.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.

Свързани новини