Отидете към основна версия

3 951 7

Тайсън Фюри сравни Кристияно Роналдо с Владимир Кличко

  • тайсън фюри-
  • кристияно роналдо-
  • владимир кличко

Британецът предупреди футболната звезда, че възрастта застига всички ни

Снимка: БГНЕС

Световният шампион в тежка категория по бокс - Тайсън Фюри, се присъедини към съзвездието от спортисти, които разкритикуваха Кристияно Роналдо за поведението му в последната година. Британецът дори го сравни с Владимир Кличко.

Ако погледнете Кристияно Роналдо, ще видите, че той е 37-годишен мъж с най-добрите доктори и физиотерапевти, които се грижат за него, като писано яйце. Но дори Кристияно е тръгнал надолу в момента, така че дори човек, който полага подобни грижи за себе си, бива застигнат до времето. Представете си боксьор, който е разбиван на парчета в изминалите 20 години. Възрастта е непреодолим фактор за всички, както и да живеем живота си. Няма значение дали никога не сте близвали алкохол през живота си, дали сте се сблъсквали с трудности, няма значение кой сте, годините рано или късно ще ви застигнат“, каза „Циганския крал“ за talkSPORT.

Кристияно предизвика голяма сензация с оставането на резервната скамейка за Португалия в 1/8-финала на световното първенство срещу Швейцария. В интернет дори стана популярна снимка от високо, на която се вижда как почти всички фотографи са насочили обективите си към него, докато тече химна, а не следят за реакциите на титулярите.

Кличко по подобен начин опита да си върне поясите след поражението от Фюри през 2015 г., но бе победен и от все още „зеления“ Антъни Джошуа. Разликата обаче е, че украинецът се оттегли с високо вдигната глава, докато Кристияно Роналдо е напът да съсипе имиджа си със скандалното напускане на Манчестър Юнайтед.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.

Свързани новини