Last news in Fakti

8 Декември, 2022 19:45 3 941 7

Тайсън Фюри сравни Кристияно Роналдо с Владимир Кличко

  • тайсън фюри-
  • кристияно роналдо-
  • владимир кличко

Британецът предупреди футболната звезда, че възрастта застига всички ни

Тайсън Фюри сравни Кристияно Роналдо с Владимир Кличко - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион в тежка категория по бокс - Тайсън Фюри, се присъедини към съзвездието от спортисти, които разкритикуваха Кристияно Роналдо за поведението му в последната година. Британецът дори го сравни с Владимир Кличко.

Ако погледнете Кристияно Роналдо, ще видите, че той е 37-годишен мъж с най-добрите доктори и физиотерапевти, които се грижат за него, като писано яйце. Но дори Кристияно е тръгнал надолу в момента, така че дори човек, който полага подобни грижи за себе си, бива застигнат до времето. Представете си боксьор, който е разбиван на парчета в изминалите 20 години. Възрастта е непреодолим фактор за всички, както и да живеем живота си. Няма значение дали никога не сте близвали алкохол през живота си, дали сте се сблъсквали с трудности, няма значение кой сте, годините рано или късно ще ви застигнат“, каза „Циганския крал“ за talkSPORT.

Кристияно предизвика голяма сензация с оставането на резервната скамейка за Португалия в 1/8-финала на световното първенство срещу Швейцария. В интернет дори стана популярна снимка от високо, на която се вижда как почти всички фотографи са насочили обективите си към него, докато тече химна, а не следят за реакциите на титулярите.

Кличко по подобен начин опита да си върне поясите след поражението от Фюри през 2015 г., но бе победен и от все още „зеления“ Антъни Джошуа. Разликата обаче е, че украинецът се оттегли с високо вдигната глава, докато Кристияно Роналдо е напът да съсипе имиджа си със скандалното напускане на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не видях къде

    2 5 Отговор
    Джипси Кинг сравнява Роналдо с Кличко? А че Кралят е умен пич,това е безспорно..

    Коментиран от #3

  • 2 Пеееналдоооо

    11 3 Отговор
    Пеналдо е с прекалено голямо самочувствие, което вече е без покритие.
    Просто е стар за това, което се опитва да прави.
    И единственият, който не се радва ако отборът му спечели без негово участие.
    Ядосва се дори когато не той, а съотборник вкара гол.
  • 3 Прав е

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Не видях къде":

    Прав е във всяка своя дума.
    И аз като бях на 19-20 почти денонощно бях по барове и дискотеки… сега съм на 45 и не мога. Колкото и пари да имам.
    Така че - да, годините са важни и си казват своето.
    И аз мога да си плащам във фитнеса и да “направя плочки”, да отида да ми сменят зъбите, да си боядисам косата, да ми опънат бръчките…но това няма да ме направи на 20 :)
  • 4 Панов

    3 1 Отговор
    Цар Киро пък казал, че ракията ни смирялвала (и даже ни била приравнявала) един ден...
  • 5 До г-н Янкулов, Автор във Fakti.bg

    6 0 Отговор
    Г-н Янкулов, всеки път изписвате грешно малкото име на Роналдо ! Правилното изписване е КристиАно ... Дори и на португалски се произнася КрищиАну ... Няма "Я", има "А" ! Извинявам се, ако съм Ви засегнал, сега най-вероятно ще изтриете веднага моят коментар, но въпреки това се надявам да се поправите занапред ...
  • 6 Лео Провала

    3 3 Отговор
    Меси е медиен балон и само пречи.
  • 7 Класика

    3 1 Отговор
    Фюри говори колкото да не заспи! Или спи колкото да не говори! Все тая.....
    И шараните се хващат,защото заешките душички купуващи тоалетна хартия и боцкайки се против ковид и каращи черни и сиви коли и носещи черни развлечени дрехи с голи глави и бради като на зло куче космите по """" ,с бирени коренчета и окосмени роби от матрицата са 90% от населението потънало в сивота ! Фюри не го мисли,а след време ще каже,че Кристияно е истински мъж! Както каза за Усик след малко приказки за овцете!