Last news in Fakti

9 Декември, 2022 08:30 1 342 2

Тайсън Фюри пожела спаринг с Уейн Рууни

  • уейн рууни-
  • тайсън фюри-
  • футбол-
  • бокс-
  • спаринг

Преди няколко дни Рууни изтъкна, че Фюри е най-добрият боксьор на своето поколение и заслужава да получи рицарско звание

Тайсън Фюри пожела спаринг с Уейн Рууни - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовата звезда Тайсън Фюри предложи спаринг на ринга на бившия капитан на националния отбор на Англия по футбол Уейн Рууни. По този начин Циганския крал иска да се подготви за евентуалния мач с Олександър Усик.

Преди няколко дни Рууни изтъкна, че Фюри е най-добрият боксьор на своето поколение и заслужава да получи рицарско звание. Тези думи са трогнали носителя на титлата в тежка категория на Световния боксов съвет.

“Уейн Рууни е истинска легенда. Израснал съм с мачовете му за Англия и Манчестър Юнайтед. Беше много приятно да чуя какво е казал. Той е от боксьорско семейство и е голям фен на този спорт. Надявам се двамата да направим един малък спаринг. Трябва ми някой по-дребен от мен, срещу когото да се подготвя за Усик. Уейн, ако чуваш това, обади се”, заяви Фюри пред Talksport.

Преди по-малко от седмица Фюри защити пояса си след победа над стария си съперник Дерек Чисора и сега се стяга за мач срещу Усик, който е шампион в четири от петте версии в тежка категория. Общо на професионалния ринг роденият в Манчестър боксьор има 33 победи и едно равенство.

Рууни в момента е мениджър на Ди Си Юнайтед в МЛС. Като футболист той записа 731 мача и вкара 312 гола. Легендата на Манчестър Юнайтед е голмайстор №1 в историята на “червените дяволи” и на националния тим.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези съвсем го

    0 0 Отговор
    подкараха на циркаджилък! Сиганска му работа!
  • 2 Кобрата

    1 1 Отговор
    Абе недей, че като гледам Рууни къвто е луд, ще те изпотроши