Отидете към основна версия

2 065 8

Relevo: Меси няма да се завърне в Барселона заради развалените отношения с Лапорта

  • лионел меси-
  • жоан лапорта-
  • псж-
  • барселона

Изданието твърди, че аржентинецът не може да пренебрегне личните си отношения с президента

Снимка: БГНЕС

Лионел Меси може и да има само 6 месеца от договора си с ПСЖ, но това далеч не означава, че пътят му обратно към Барселона ще е лек. Relevo дори твърди, че световният шампион не е в добри отношения в момента с президента на „каталунците“ - Жоан Лапорта, и това е причината той да търси други опции за бъдещето си.

Преди година и половина Меси бе принуден да напусне с оглед огромните дългове, които клубът бе натрупал в следствие на безразборните трансфери и колосалните заплати. В това число влизаха възнагражденията и на 7-кратния носител на „Златната топка“. Скоро след това обаче Лапорта започна да активира финансови лостове, включвали разпродажба на активите на „Барса“, за да продължи с хаотичното харчене на пари по нови футболисти.

Звездата на Аржентина е останал огорчен от това поведение на големия бос на „Ноу Камп“, а и индикациите от Париж са, че съвсем скоро ще получи нова мултимилионна оферта, която да го задържи на „Стад дьо Франс“ поне още няколко сезона.

Припомняме, че самият Лионел Меси изигра ключова роля в президентските избори преди две години, когато Жоан Лапорта се завърна на поста.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини