Отидете към основна версия

1 575 7

Стойчо Младенов отново призова за обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948

  • стойчо младенов-
  • цска 1948-
  • цска

Легендата на „червените“ изглежда си е поставил за цел да сближи двата клуба

Снимка: БГНЕС

Разделението между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 продължава да тежи много на родната футболна общественост и най-вече на легендите, които изградиха имената си под единния ЦСКА през миналия век. Сред тях е и Стойчо Младенов, който скоро след поредния си престой на „Българска армия“ реши да започне работа в Бистрица. Вече от няколко месеца той работи усилено по сливането на двата клуба, макар на този етап мисията да изглежда невъзможна.

Раздвоението между ЦСКА трябва да приключи, една от каузите ми е точно тази, трябва да има обединен ЦСКА и един ЦСКА. Не може да има два, с времето трябва всички да го осъзнаем, пътят е към един ЦСКА“, каза бившият централен нападател пред bTV, цитиран от Sportal.

Към момента всичко това води до разкъсване на историята и феновете, когато цялостната картина в родния футбол е плачевна. Многобройни са гласовете изобщо, че броят на професионалните клубове в България е прекалено голям за ресурсите, с които разполага страната ни за развитие на спорта, така че Младенов едва ли е единственият, който иска да вижда концентрация на финанси в името на един по-мащабен проект с потенциал.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 20 гласа.

Свързани новини

  • Локо Пд прибира още двама от ЦСКА 1948

    След като по-рано стана ясно, че Локомотив (Пловдив) ще привлече от ЦСКА 1948 бившият юношески национал Тиаго Барбоса, по-късно се появи информация и, ...
    29.12.2022
    1 637
    1