27 Декември, 2022 17:03 1 574 7

Стойчо Младенов отново призова за обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948

  • стойчо младенов-
  • цска 1948-
  • цска

Легендата на „червените“ изглежда си е поставил за цел да сближи двата клуба

Стойчо Младенов отново призова за обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Разделението между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 продължава да тежи много на родната футболна общественост и най-вече на легендите, които изградиха имената си под единния ЦСКА през миналия век. Сред тях е и Стойчо Младенов, който скоро след поредния си престой на „Българска армия“ реши да започне работа в Бистрица. Вече от няколко месеца той работи усилено по сливането на двата клуба, макар на този етап мисията да изглежда невъзможна.

Раздвоението между ЦСКА трябва да приключи, една от каузите ми е точно тази, трябва да има обединен ЦСКА и един ЦСКА. Не може да има два, с времето трябва всички да го осъзнаем, пътят е към един ЦСКА“, каза бившият централен нападател пред bTV, цитиран от Sportal.

Към момента всичко това води до разкъсване на историята и феновете, когато цялостната картина в родния футбол е плачевна. Многобройни са гласовете изобщо, че броят на професионалните клубове в България е прекалено голям за ресурсите, с които разполага страната ни за развитие на спорта, така че Младенов едва ли е единственият, който иска да вижда концентрация на финанси в името на един по-мащабен проект с потенциал.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 незнайко

    24 2 Отговор
    Не трябва да има обединение защото Ганчев спаси отбора от фалит, плати всички задължения на старите собственици!! ЦСКА си има фенове, а този от ефбет иска да разедини феновете!!!!

    Коментиран от #7

  • 4 Герак Митко

    21 2 Отговор
    Няма причини ЦСКА да се обединява с всеки отбор, който реши да се нарече с тази абревиатура плюс числа или други знаци. ЦСКА е един, има си фенове, история, стадион, и натрапници не му трябват.
  • 5 Цесекар

    20 1 Отговор
    Стойчо, стой си в Бистрица и не стъпвай на Армията. Защо отиде там, пари ли нямаш, успехи ли нямаш, уважение ли нямаше на Армията. С какви очи ще се изправиш пред сектор Г, пред който сваляше шапка и падаше на колене. На 65 г си, защо не си гледа старините и да се радваш на почит и уважение, а сега да не смееш да се появиш на любимия си стадион. Явно е вярно, че никога не е късно да станеш за резил.
  • 6 Българин

    2 17 Отговор
    ЦСКА фалира на 09.09. с подписа на Кюрда.Създайте си нов клуб с ново име и си играйте.
  • 7 Левски 1914

    3 11 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Ганчев и Стоичков умишлено ФАЛИРАХА вашия отбор и докараха Литекс обединен с Етрополе. По целия свят мъжете си сменят колите, жените, бирата и други неща но отбора НЕ . Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора и започнаха да викат за тези дето ги млатиха като тъпан на сватба 8 - 0.