Отидете към основна версия

2 660 0

Григор Димитров: Всичко с Мария е прекрасно

  • григор димитров-
  • тенис-
  • мария шарапова

Българинът е фен и на ретро автомобилите

Снимка: Facebook

От няколко месеца връзката на Григор Димитров и Мария Шарапова е едно от най-коментираните неща в света на тениса. Най-добрата ни ракета даде любопитно интервю за списание Vogue, хвърляйки малко светлина върху връзката му с рускинята.

„Ако кажа, че отношенията ни се развиват нормално, ще е неподходящо. Всичко при нас е прекрасно, но ние не искаме да обсъждаме личния си живот. Силно се надявам с времето нещата да се успокоят и да не се шуми толкова около нас“, каза хасковлията. Той разкри също, че се чувства много по-спокоен и уверен, когато Шарапова е на трибуните и го подкрепя по време на мачовете. Двамата влюбени дори попаднаха в класация на Vogue за най-добрите спортни двойки в света.

Гришо каза също, че има афинитет към модата и автомобилите: „Напоследък чета много и се интересуват от ретро автомобили. Харесвам Camaro и Chevelle. В модата съм фен на Алекзандър Маккуин, Рик Оуенс и Дамир Дома“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Шарапова няма да става Шугарпова

    Мария Шарапова все пак се е отказала от идеята да смени името си, съобщи американското издание ESPN. Вчера стана ясно, че руската тенисистка е ...
    21.08.2013
    1 521
    0