Last news in Fakti

21 Август, 2013 12:47 2 644 0

Григор Димитров: Всичко с Мария е прекрасно

  • григор димитров-
  • тенис-
  • мария шарапова

Българинът е фен и на ретро автомобилите

Григор Димитров: Всичко с Мария е прекрасно - 1
Снимка: Facebook

От няколко месеца връзката на Григор Димитров и Мария Шарапова е едно от най-коментираните неща в света на тениса. Най-добрата ни ракета даде любопитно интервю за списание Vogue, хвърляйки малко светлина върху връзката му с рускинята.

„Ако кажа, че отношенията ни се развиват нормално, ще е неподходящо. Всичко при нас е прекрасно, но ние не искаме да обсъждаме личния си живот. Силно се надявам с времето нещата да се успокоят и да не се шуми толкова около нас“, каза хасковлията. Той разкри също, че се чувства много по-спокоен и уверен, когато Шарапова е на трибуните и го подкрепя по време на мачовете. Двамата влюбени дори попаднаха в класация на Vogue за най-добрите спортни двойки в света.

Гришо каза също, че има афинитет към модата и автомобилите: „Напоследък чета много и се интересуват от ретро автомобили. Харесвам Camaro и Chevelle. В модата съм фен на Алекзандър Маккуин, Рик Оуенс и Дамир Дома“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА