Отидете към основна версия

1 310 0

Играчите на Саутхемптън ще купуват нов костюм на треньора си

  • саутхемптън-
  • рубен селес-
  • футбол-
  • костюм

"Светците", които са последни в класирането, спечелиха с гол от свободен удар на Джеймс Уорд-Праус и възродиха надеждите си за спасение

Футболистите на Саутхемптън ще трябва да купят нов костюм на треньора си Рубен Селес след изненадващата победа с 1:0 над Челси този уикенд. "Светците", които са последни в класирането, спечелиха с гол от свободен удар на Джеймс Уорд-Праус и възродиха надеждите си за спасение.

„Преди мача той се пошегува, че ще трябва да му купим нов костюм, ако спечелим, така че сега ще трябва да отидем в хубав магазин, за да го зарадваме. Това бе наистина специален момент за него и клуба и се надяваме, че е началото на промяната при нас. Много се радвам за него, защото той ни донесе стабилност и спокойствие, от което и се нуждаехме. Ние сме млад тим, но той ни показа как трябва да играем, за да бъдем успешни.” заяви Уорд-Праус, който вече има 17 подобни попадения, само с едно по-малко от рекорда на Дейвид Бекъм във Висшата лига.

Селес все още е със статут на временен наставник, но след тази победа шансовете му да остане до края на сезона определено се увеличиха.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини