Отидете към основна версия

1 277 1

Илиана Раева на корицата на списание за ВИП клиенти

  • илиана раева-
  • millennium millionaire-
  • спорт-
  • художествена гимнастика

Дигиталният формат се разпространява на няколко хиляди абонати, които са ВИП клиенти

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева блесна на корицата на списанието Millennium Millionaire.

Изданието, което се разпространява само за ВИП клиенти в ОАЕ, Дубай, Абу Даби и в някои ВИП ложи на летищата в ОАЕ, отдели много специално място за Раева, като ѝ посвети първите си 6 страници. Дигиталният формат се разпространява на няколко хиляди абонати, които са ВИП клиенти.

Лично вицепрезидентът на класното и лъскаво списание Ашраф Заок присъства на срещата за интервюто. Негов водещ бе Шерийн Шабнам, която удиви с невероятните си познания за успехите на българската художествена гимнастика и спечелването на олимпийската титла. Тя с подробности знаеше всичко за спортния път на г-жа Раева, като ръководител на БФХГ, както и за личния ѝ живот.

Нашето златно момиче и успешен ръководител се оказа, че много е впечатлила със своята професионална и лична история. Илиана Раева предизвика огромен интерес в присъстващите на интервюто дами и господа, които отредиха най-видното място за нея в елитното списание. Разговорът завърши с обещание, че остава отворен и за в близко бъдеще.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.

Свързани новини