Отидете към основна версия

1 525 17

Серина Уилямс взе наградата за модна икона на CFDA Fashion Awards 2023

  • серина уилямс-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • cfda fashion awards

И тя излезе на червения килим с визия, достойна за статута ѝ на икона

Серина Уилямс е известна като спортист, който поставя рекорди, предприемач, филантроп, дизайнер - а сега и модна икона, благодарение на Съвета на модните дизайнери на Америка.

Тенис звездата получи отличието за модна икона на наградите CFDA Fashion Awards 2023, с което стана първият спортист, спечелил тази награда.

И тя излезе на червения килим с визия, достойна за статута ѝ на икона.

През 27-годишната си професионална кариера Уилямс е създавала емблематични визии - от това да докаже, че дънковата минипола е подходяща за мачове на US Open през 2004 г. до обличането на бял блейзър на Уимбълдън десетилетие по-късно. Шампионката по тенис се отърси от противоречията и продължи да преследва мечтата си, като по-късно пусна на пазара своята линия за дрехи S by Serena. Точно както Уилямс намира сила в собствения си стил, тя се надява да сподели тази сила с другите чрез линията.

През 2019 г. Уилямс заяви пред Essence, че дрехите ѝ "представляват жените навсякъде - неукротими майки, дъщери и сестри; издръжливи бизнесдами и предприемачи; малки момичета с луди мечти и непоколебими цветнокожи жени".

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини