Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 12:47 3 737 3

Баскетболно гадже подлуди мрежата със секси снимки

  • олимпиакос-
  • томас уолкъп-
  • естрела нури-
  • баскетбол-
  • спорт

Красивата Естрела Нури отново блесна в социалните мрежи с нова фотосесия

Баскетболно гадже подлуди мрежата със секси снимки - 1

На баскетболиста на Олимпиакос Томас Уолкъп определено има за какво да му завиждат. Бившият съотборник на Александър Везенков в гръцкия гранд не обича да излага на показ личния си живот, но пък със сигурност няма как да скрие ослепителната си приятелка.

Красивата Естрела Нури отново блесна в социалните мрежи с нова фотосесия. Моделът, който вече живее с американския гард в Атина сподели поредица от кадри от нова фотосесия за световен моден бранд.

Пищната брюнетка загатва за перфектните си форми и в същото време оставя доста на фантазията, а фотосите в профила ѝ в Инстаграм се радват на сериозен интерес от нейните 1.1 млн. последователи в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сечко

    8 1 Отговор
    Искаме да показвате красивите и умни Българки, не тези силиконени недоразумения.

    Коментиран от #3

  • 2 Жанин Анес

    1 0 Отговор
    Къде точно Павката видя перфектните форми у тази висока 1,73 м персийка, чийто ханш е над 110 см, не е много ясно. Сигурно му харесват такива пищнички като на арабите. Това, че е актриса, певица, модел и стендъп комик, че е от персийски произход, но е родена и израснала в Швеция, че говори свободно 3 езика: фарси, шведски и английски не я прави с нищо интересна. За гаджето й вероятно е, ама...
  • 3 Моше краварина

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сечко":

    Тая точно няма в пазвата нищо - гена й е такъв.