Отидете към основна версия

5 095 14

Голяма вечер за Лудогорец, Десподов напред в ЛК, Клоп с тежки думи за преценка на Кабаков

  • футбол

Лудогорец запази шансове в ЕКТ

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лудогорец победи гранда Фенербахче с 2:0 в мач от Лигата на конференциите.

Срещата се игра в Разград. Якуб Пьотровски в 18-ата минута и Руан Секо в добавеното време реализираха за "зелените".

В другата среща от групата Нордселанд и Спартак Търнава завършиха наравно 1:1. Така Нордселанд събра 7 точки и заема второ място във временното класиране. Лудогорец е трети с 6 точки. Фенербахче е лидер с 9. Спартак е последен с една точка.

За Лудогорец предстои гостуване в Търнава.

Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов изигра 81 минути на високо ниво за равенството на ПАОК 2:2 на свой терен срещу шотландския Абърдийн в мач от Лигата на конференциите по-рано тази вечер. Гръцкият отбор събра 10 точки и остава начело в класирането на карето си и се класира за елиминациите през пролетта предсрочно. Българинът асистира за един от головете в мача.

Българският съдия Георги Кабаков пък отмени гол на Ливърпул в добавеното време, а Тулуза спечели с 3:2 срещата от група Е на турнира Лига Европа. С успеха французите събраха 7 точки и се доближиха на 2 от лидера в потока Ливърпул. Мениджърът на гостите Юрген Клоп протестира срещу решението на Кабаков след края на срещата.

"За мен това не е игра с ръка. Топката отива в гърдите, след това не виждам никакъв контакт с ръката... Но повече се притеснявам, че бих искал да играем по-добре", каза Клоп.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.

Свързани новини