Last news in Fakti

10 Ноември, 2023 07:00 3 618 4

Жозе Моуриньо: Направих нещо, което никога не правя

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома-
  • лига европа

Нищо не ми хареса в нашата игра

Жозе Моуриньо: Направих нещо, което никога не правя - 1

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, коментира мача от 4-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа срещу тима на Славия (Прага), загубен от римляните с 0:2. Според “Специалния” воденият от него тим не е играл добре и заслужено е записал поражение.

„Днес не ни достигна много. Не искам да казвам нищо, никой не иска. Резултатът беше абсолютно заслужен. Нищо не ми хареса в нашата игра. Говорих с играчите в съблекалнята преди да говоря с журналисти, което никога не правя. Това, което си говорихме, ще остане между нас. Искам да бъда абсолютно честен с момчетата от Славия - те напълно заслужиха тази победа. Имахме възможност при резултат 1:0 за тях да изравним, но като цяло това е без значение, защото като цяло играхме ужасно“, каза Моуриньо, цитиран от Football Italia.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОМА

    3 1 Отговор
    Пак ша са класира
  • 2 Лили

    1 0 Отговор
    Ами голям резил!!!Имаха 2 гола аванс и ги пропиляха.Пък и Дибала,който е мотора на отбора ,отсъстваше,имаше почивка,заради предстоящия отбор с градския съперник Лацио.И ако Дибала беше играл,Рома щяха да изравнят след първия гол на Славия и нямаше да загубят мача
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.