Отидете към основна версия

7 209 30

Антъни Иванов: Да сложиш Карлос Насар пети и Нургюл шеста зад успехи при юношите е адски смешно

  • антъни иванов-
  • плуване-
  • спорт-
  • спортист на годината

Престанете да бутате хората, които са удобни, излагате се

Антъни Иванов реагира гневно след церемонията за Спортист №1 на България за 2023 г. Призът беше спечелен от Александър Везенков пред Григор Димитров. Плувецът смята, че третото място на неговия колега Петър Мицин е незаслужено.

"Да сложиш Карлос Насар пети и Нургюл шеста зад успехи при юношите е адски смешно, а да избереш треньор, ползващ тренировките на други треньори, за треньор на годината е, меко казано, смешно. Още повече след това, което се случи на европейското първенство", написа Иванов във Facebook.

Иванов визира личния наставник на Мицин - Николай Вакареев. "Престанете да бутате хората, които са удобни, излагате се. Най-интересното е защо, като избираш треньора, не избираш и състезателя", допълва плувецът.

Ето и цялата му позиция без редакторска намеса:

Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нюргюл 6-та зад успехи при юношите е адски смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината” е меко казано смешно още повече след това, което се случи на Европейското Първенство.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА БУТАТЕ ХОРАТА, КОИТО СА УДОБНИ, ИЗЛАГАТЕ СЕ !!!!

Най-интересното е защо като избираш треньора не избираш и състезателя?

Значи 2021г.

Два пъти 4-ти на ЕП, 6-ти на СП + 3 полуфинала(2 на ЕП и 1 на СП) не бяха достатъчни за 10-ката, а сега титли при юношите и 8-мо и 15-то място при мъжете са 3-то място и един фалшив “световен рекорд”? Това не е ли двоен стандарт ? Ще ви ги напомням тези неща много скоро и ще задавам тези въпроси публично много скоро.

После не се сърдете като ви казвам, че всичко това е един голям ЦИРК и ще го видите много скоро, но недейте да пренебрегвате успехите на хората като Карлос и Нюргюл. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата драги журналисти.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 49 гласа.

Свързани новини