Last news in Fakti

5 Януари, 2024 14:00 729 1

Гришо: Не мисля прекалено напред, а седмица за седмица

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Има много неща, които минават през главата ти, особено след периода на подготовка

Гришо: Не мисля прекалено напред, а седмица за седмица - 1


Първата ракета на България Григор Димитров даде интревю на корта веднага след победата с 6:1, 6:4 над австралиеца Ринки Хиджиката в четвъртфинал на турнира в Бризбън.

"Има много неща, които минават през главата ти, особено след периода на подготовка. Вълнуваш се за следващата година, но аз по-скоро се опитах да бъда концентриран, да не мисля прекалено напред. По-скоро седмица за седмица.

Усещането не беше като край на миналата година, а по-скоро продължение на това да правя правилните неща и да печеля колкото се може повече мачове. До момента серията е добра и ще продължавам да работя и да се подобрявам с всеки изминал ден. Определено, когато намериш добър ритъм на играта, да сервираш и да използваш правилните елементи от играта, това ти помага страшно много. Когато се движа добре, нещата се получават.

В последния месец трябваше да балансирам между турнири и почивка. Вече трябва да правя някои неща различно. Използвам опита си, тялото ми се усеща добре и чувствам повече свобода на корта", заяви Григор Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Близко бъдеще

    0 0 Отговор
    Футюр прош