Last news in Fakti

5 Януари, 2024 11:00 2 448 0

Антъни Джошуа изуми: Вижте с кого тренира двукратният световен шампион в тежка категория

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • наоми кембъл

Топмоделът Наоми Кембъл се похвали в социалните мрежи, че е провела тренировка на ринга с популярния си сънародник

Антъни Джошуа изуми: Вижте с кого тренира двукратният световен шампион в тежка категория  - 1

Двукратният световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа имаше интересен спаринг навръх Нова година. Топмоделът Наоми Кембъл се похвали в социалните мрежи, че е провела тренировка на ринга с популярния си сънародник.

На 2 януари 53-годишният супермодел и Джошуа (34) не показаха никакви признаци на махмурлук, след като присъстваха на пищното новогодишно парти на основателя на модния сайт PrettyLittleThing Умар Камани в Дубай, на което присъства и футболистът Ерлинг Халанд с гаджето си Изабел. Заниманието на боксьора и манекенката се състоя в личната фитнес зала на Умар.

„Честита Нова година, мои пантери. С пожелание за радостна и позитивна 2024-та, в която да постигнете всичките си цели. Започваме я във фитнеса с шампиона на народа Джошуа“, написа Наоми, която си сътрудничи с PrettyLittleThing, за да продава своята колекция Designed by Naomi Campbell.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА