Отидете към основна версия

946 0

Левски за пореден път удари на камък!

  • цска 1948-
  • педриньо-
  • левски-
  • футбол

Ръководството на ЦСКА 1948 е било непреклонно, че няма да отстъпи от исканията си да получи над 300 хиляди евро за правата на фланговия нападател

Ръководството на Левски за пореден път удари на камък за привличането на фланговия нападател на ЦСКА 1948 Педриньо. Ръководството на клуба е било непреклонно, че няма да отстъпи от исканията си да получи над 300 хиляди евро за правата на фланговия нападател.

От "Герена" предлагат далеч по-малка сума, както и голям процент от евентуален бъдещ трансфер.

Треньорът на "сините" Николай Костов продължава да очаква попълнения в нападение. Той желае да получи крило и играч за върха на атаката. За тези постове са набелязани аржентинец и бразилец. С тях вече се преговаря, като надеждите са, че разговорите ще бъдат финализирани преди затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари.

В навечерието на гостуването на Пирин пък наставникът разкри, че е пропаднала възможността Левски да се подсили с офанзивния играч на Хебър Ангел Бастунов, както и с тарана на Крумовград Алекс Колев. Затова и от "Георги Аспарухов" са се насочили към чуждестранните опции.

До момента Левски взе Хоакин Фернандес, Карлос Охене, Патрик Мислович и Фабио Лима, информира "Тема Спорт".

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.

Свързани новини