Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 11:30 916 0

Левски за пореден път удари на камък!

  • цска 1948-
  • педриньо-
  • левски-
  • футбол

Ръководството на ЦСКА 1948 е било непреклонно, че няма да отстъпи от исканията си да получи над 300 хиляди евро за правата на фланговия нападател

Левски за пореден път удари на камък! - 1

Ръководството на Левски за пореден път удари на камък за привличането на фланговия нападател на ЦСКА 1948 Педриньо. Ръководството на клуба е било непреклонно, че няма да отстъпи от исканията си да получи над 300 хиляди евро за правата на фланговия нападател.

От "Герена" предлагат далеч по-малка сума, както и голям процент от евентуален бъдещ трансфер.

Треньорът на "сините" Николай Костов продължава да очаква попълнения в нападение. Той желае да получи крило и играч за върха на атаката. За тези постове са набелязани аржентинец и бразилец. С тях вече се преговаря, като надеждите са, че разговорите ще бъдат финализирани преди затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари.

В навечерието на гостуването на Пирин пък наставникът разкри, че е пропаднала възможността Левски да се подсили с офанзивния играч на Хебър Ангел Бастунов, както и с тарана на Крумовград Алекс Колев. Затова и от "Георги Аспарухов" са се насочили към чуждестранните опции.

До момента Левски взе Хоакин Фернандес, Карлос Охене, Патрик Мислович и Фабио Лима, информира "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА