Отидете към основна версия

14 955 13

Мачът Кличко - Кобрата - тази година

  • пулев-
  • кличко-
  • мач-
  • титла
Снимка: БТА/АР

Мач между Владимир Кличко и Кубрат Пулев през тази година може да има. Това категорично обявява специализирания сайт boxingnews24.com. Разбира се пред подобен двубой обаче има едно важно условие. И двамата трябва да спечелят мачовете си преди това. Кличко ще се изправи в защита на титлите си на 26 април в Оберхаузен срещу самоанеца Алекс Лиапай.

Кубрат Пулев пък все още не е наясно със съперника си, но засега е известно, че ще се бие на 5 април в галавечер в Росток, като тогава ще заложи интерконтиненталната си титла и претендентското си място на Международната боксова федерация.
 
Ако и двамата победят, то според изданието, до края на годината най-накрая ще има двубой Кличко – Пулев.

"Добрата новина за феновете на бокса е, че по-късно тази година Владимир най-накрая ще бъде изправен срещу добър противник и ще защитава титлите си срещу претендента на IBF Кубрат Пулев. Този бой наистина може да бъде 50 на 50, ако Пулев покаже най-доброто от себе си на ринга", пише boxingnews24.com в материал за предстоящия двубой между Кличко и Лиапай, в който категорично отписва шансовете на шофьора на камион от Куинсленд срещу световния шампион.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини