6 Февруари, 2014 19:48 2 071 3

Кличко иска да се бие в САЩ, но не с Кобрата

  • кличко-
  • кобрата-
  • сащ

Украинската машина иска да срещне на ринга новия шампион във WBC

Кличко иска да се бие в САЩ, но не с Кобрата - 1
Снимка: БТА

"Разбирам критиките им, че мачовете не са равностойни и са малко скучни. Схващам това. Но нещата не са толкова прости. Феновете в САЩ ми липсват. Тук има много хора, които харесват бокса и искам отново да направя мач в САЩ", обясни Владимир Кличко в Ню Йорк.

Той каза, че това може да се случи след двубоя с Леапай. Кличко иска да срещне победителя от мача Бърмейн Стивърн и Крис Ареола, които ще определят новия шампион във WBC, след като братът на Владимир - Виталий, оваканти пояса.

"За да се бия в САЩ ми трябва телевизия, няма значение дали е Showtime или HBO. Нуждая се и от зала. Разбира се, и от опонент, който да е интересен за феновете. Мисля, че победителят от Ареола и Стивърн е добър избор", коментира още Кличко.

Тези негови думи идват в момент, в който и българинът Кубрат Пулев очаква да се боксира с Кличко, но такъв мач в момента е само в сферата на вероятностите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TODOR STOYANOV

    1 1 Отговор
    ВЕРОЯТНОСТИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТАКИВА!КЛИЧКО ПРАВИ ПАРИ-КУБРАТ ПРАВИ СПАРИНГИ!ДА НЕ СЕ НАПЪВА КОБРАТА МНОГО ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖИ!
  • 2 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    машина за пари е Кличко
  • 3 galaxy

    0 0 Отговор
    Кличко си избира лесни съперници за да си държи титлите и да прави пари. Но ако това е възможно значи има сериозни проблеми в регламентите на боксовите организации. Какъв шампион е Кличко след като бяга от силните съперници?! Срам! Скоро ще почне да си избира съперници от детските градини за да е сигурен че ще бие. Кобрата е много ощетен. Ако Кличко се крие би трябвало да обявят Кобрата за шампион без бой.