Отидете към основна версия

1 145 8

Лудогорец: Благодарим ви, българи!

  • лудогорец-
  • благодарност-
  • лига европа-
  • лацио-
  • валенсия

Шампионите призоваха за подкрепа в предстоящия осминафинал срещу Валенсия

Снимка: БТА

Ръководството на българския шампион Лудогорец благодари на всички фенове, дошли на Националния стадион „Васил Левски“ и подкрепили разградчани в мача срещу Лацио от 1/16-финалите на Лига Европа. „Зелените“ изиграха паметен двубой и елиминираха италианците от надпреварата.

Благодарим, защото дойдохте от всички краища на страната и забравяйки клубните си пристрастия, от първата до последната минута подкрепяхте мощно Стойчо Стоев и момчетата, се казва в съобщението, публикувано на сайта на шампионите.

Благодарим, че в най-тежкия момент в мача - когато резултатът беше 0:2 и Лацио вече се виждаше като краен победител, най-силно подкрепяхте Лудогорец, за да дойде невероятния обрат.

Благодарим за цивилизованата и непрестанна подкрепа по време на мача, която мотивира момчетата да дадат всичко от себе си, за да дойде чудото. И да накара тези над 36 000 зрители на „Васил Левски" и милионите, които ни подкрепяха пред телевизионния екран в България и чужбина, да се гордеят с Лудогорец.

Историческият триумф на 1/16-финалите в Лига Европа е страхотен, но той ни задължава страшно много. Затова Лудогорец вече се подготвя сериозно за следващото голямо изпитание - домакинството на Валенсия от 1/8-финалите в Лига Европа на 13 март от 20:00 часа на „Васил Левски".

Да бъдем всички на стадиона на 13 март.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини