Last news in Fakti

28 Февруари, 2014 17:11 1 141 8

Лудогорец: Благодарим ви, българи!

  • лудогорец-
  • благодарност-
  • лига европа-
  • лацио-
  • валенсия

Шампионите призоваха за подкрепа в предстоящия осминафинал срещу Валенсия

Лудогорец: Благодарим ви, българи! - 1
Снимка: БТА

Ръководството на българския шампион Лудогорец благодари на всички фенове, дошли на Националния стадион „Васил Левски“ и подкрепили разградчани в мача срещу Лацио от 1/16-финалите на Лига Европа. „Зелените“ изиграха паметен двубой и елиминираха италианците от надпреварата.

Благодарим, защото дойдохте от всички краища на страната и забравяйки клубните си пристрастия, от първата до последната минута подкрепяхте мощно Стойчо Стоев и момчетата, се казва в съобщението, публикувано на сайта на шампионите.

Благодарим, че в най-тежкия момент в мача - когато резултатът беше 0:2 и Лацио вече се виждаше като краен победител, най-силно подкрепяхте Лудогорец, за да дойде невероятния обрат.

Благодарим за цивилизованата и непрестанна подкрепа по време на мача, която мотивира момчетата да дадат всичко от себе си, за да дойде чудото. И да накара тези над 36 000 зрители на „Васил Левски" и милионите, които ни подкрепяха пред телевизионния екран в България и чужбина, да се гордеят с Лудогорец.

Историческият триумф на 1/16-финалите в Лига Европа е страхотен, но той ни задължава страшно много. Затова Лудогорец вече се подготвя сериозно за следващото голямо изпитание - домакинството на Валенсия от 1/8-финалите в Лига Европа на 13 март от 20:00 часа на „Васил Левски".

Да бъдем всички на стадиона на 13 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ЛЕР

    0 7 Отговор
    5 минути слава и чао. да се благодарят на тъз розовата чайка дето се прави на вратар. срещу ВАЛЕНСИЯ и късмета няма да им помогне ОЩЕ ПЪРВАТА СРЕЩА И ЩЕ НАЛАПАТ ПОНЕ 5 ПАРЦАЛА

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Валентин Виденов

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЛУД ЛЕР":

    абе къв си ти бе
  • 3 Валентин Виденов

    5 1 Отговор
    аз съм от "ЛЕВСКИ"и винаги ще нося синята идея в сърцето си....но това което правят момчетата от Разград ме кара да се чувствам един истински Българин....те направиха много...показаха много... гордея се с тях.....
  • 4 Vasil Stoev

    2 1 Отговор
    А бе лудия,нещо за лапане май мислиш имаш ли представа колко милиона взеха за победата.

    Коментиран от #7

  • 5 Михаил Зарев

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЛУД ЛЕР":

    Ti ne si Bulgarin be marsh v anadola! Jelaq vsi4ko nai hubavo na Ludogorets!!! Da bie Valensia i da zamal4at vsi4ki hater-i! Bulgariq nad vsi4ko!

    Коментиран от #6

  • 6 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Михаил Зарев":

    / WHITE PRIDE WORLD WIDE / ВИЖ КВО ПИШЕ НА АВАТАРА БЕ БЪЛГАРСКА ПИШМЯН МУТРО.
  • 7 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Vasil Stoev":

    АМИ ТИ КВО ВЗЕ БЕ
  • 8 Михаил Зарев

    0 1 Отговор
    Nqmam nishto protiv vseki da si izrazqva mnenieto pi4 , ama zashto e nujno po takuv na4in da se govori za bulgarski otbor,stiga omraza.