Отидете към основна версия

1 170 0

Меси и Неймар разчувстваха Луис Суарес с емоционални ВИДЕА

  • луис суарес-
  • лионел меси-
  • уругвай-
  • неймар-
  • футбол-
  • национален отбор

Както е известно, Суарес обяви тази седмица, че именно този двубой ще е последният в кариерата му в националния отбор на Уругвай

Големите приятели на Луис Суарес - Лионел Меси и Неймар, не пропуснаха да покажат уважението и любовта си към него преди последния му мач за уругвайския национален отбор снощи. Бившите му съотборници в Барселона бяха записали специални видеопослания, излъчени преди мача с Парагвай, завършил впоследствие 0:0.

Както е известно, Суарес обяви тази седмица, че именно този двубой ще е последният в кариерата му в националния отбор на Уругвай. Той е вечен голмайстор на тима с 69 попадения в 142 мача. Суарес бе придружен от семейството си и изслуша посланията на Меси и Неймар, специално подготвени от Уругвайската федерация и излъчени на видеотаблото на стадион „Сентенарио“ в Монтевидео.

Друг славен съотборник на Луис Суарес в Барселона, бразилецът Неймар, също се обърна към него с видеопослание: "Това е тъжен ден, но много по-щастлив заради всичко, което си направил за националния отбор, и заради това, което си преживял: това, че си извел националния отбор до върха на футбола и си бил голмайстор. За мен е чест да те познавам като човек и като играч. Да играеш срещу теб е много трудно. Винаги ще си спомням нашите разговори и моменти. Имах много хубави моменти с вас. Знам, че това е тъжен ден за уругвайците, защото си отиде един невероятен играч, но съм сигурен, че той ще остане в сърцата им, в спомените им и в историята на Уругвай. Изпращам ти прегръдка, много те обичам и винаги сме заедно”.

Луис Суарес се разчувства много и при двете послания, като едва сдържаше сълзите си.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини