7 Септември, 2024 19:30 747 2

Илия Груев: Ако сме компактни и играем като отбор, имаме реален шанс да победим

  • илия груев-
  • национален отбор-
  • футбол-
  • северна ирландия

Халфът на „Лийдс“ вярва, че отборът ще успее да се реваншира на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив

Илия Груев: Ако сме компактни и играем като отбор, имаме реален шанс да победим - 1

Полузащитникът на националния отбор на България, Илия Груев, продължава да изпитва разочарование от изпуснатите две точки в мача срещу Беларус (0:0), но въпреки това изрази оптимизъм преди следващия мач срещу Северна Ирландия. Халфът на „Лийдс“ вярва, че отборът ще успее да се реваншира на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Северна Ирландия оглавява групата с три точки, което поставя българските „лъвове“ под натиск. Груев обаче е уверен, че при правилен колективен подход, България може да постигне успех срещу качествения съперник.

„Трябваше да вземем трите точки срещу Беларус. Съжаляваме за изпуснатите шансове, но това вече е минало. Северна Ирландия има по-качествени футболисти, но ние знаем, че ако сме компактни и играем като отбор, имаме реален шанс да ги победим,“ коментира Груев.

Един от позитивите, които халфът изтъква, е играта в различни градове на страната. Според него това не само създава по-голям интерес към националния отбор, но и ангажира по-широк кръг от фенове.

„Много ми харесва, че играем на нов стадион, а също така, че феновете ще бъдат зад нас. Важно е хората да имат интерес към това, което правим на терена,“ добави Груев.

Очаква се националите да бъдат подкрепени от ентусиазираната публика в Пловдив, което според Груев е допълнителен стимул за тима.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    Успех Българи Юнаци
    вратаря е раснал в Монтана играл в Козлодуй
    името му е Димитър Митов сега пази за
    Шотландски ФК Клуб
  • 2 Новичок

    0 0 Отговор
    Досега не бяха ли отбор???