Отидете към основна версия

701 2

ЦСКА се похвали с нова придобивка

  • led-система-
  • модерна-
  • цска-
  • usportx10-
  • led

Клубът вече притежава собствена свръх модерна LED-система

ЦСКА е първият футболен клуб в България, който вече притежава собствена свръх модерна LED-система. Това е моделът UsportX10 на световния лидер в производството на LED продукти за осветление Unilumin. Тя ще бъде представена по време на срещата с отбора на Септември на 5 октомври (събота) на Националния стадион „Васил Левски“. Към момента системата е най-съвременната в света и след завършването на реконструкцията на „Българска армия“ ще стане част от новото оборудване на стадиона. Засега феновете ще могат да я наблюдават по време на домакинските мачове на ЦСКА на Националния стадион.

Системата покрива всички изисквания на УЕФА - водоустойчивост, вятъроустойчивост и висока яркост, за да е отлично видима и на дневна светлина. Моделът UsportX10, който ЦСКА използва, е снабден с леко силиконово покритие, за да предпази играчите от нараняване при сблъсък и да забави отскока на топката. В случай на нужда от евакуация системата бързо и безопасно може да бъде разтворена с цел изтегляне от терена на играчи и треньори.

Unilumin е производител на системите за зрелищни визуални ефекти на 33-тите Олимпийски игри в Париж, УЕФА Лига на нациите, на стадионите „Етихад“ в Манчестър, „Алианц Арена“ в Мюнхен, „Пушкаш Арена“ в Будапеща и на още десетки класни стадиони в цял свят.

UsportX10 има възможност да приспособява рекламите по време на мач на различни аудитории в зависимост от региона, в който се намират. По този начин се увеличава потенциала за възвращаемост на инвестицията от бъдещи рекламни договори. Създателят Unilumin е пионер в производството на дигитални приложения, които играят важна роля в спорта при предоставянето на несравними визуални изживявания за публиката.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.

Свързани новини