Отидете към основна версия

1 016 1

Играчите в академията на Реал Мадрид крайно недоволни от Карло Анчелоти

  • реал мадрид-
  • карло анчелоти-
  • футбол-
  • академия-
  • школа

Те са ядосани на италианския специалист, че въобще не обръща внимание към школата, въпреки проблемите с контузии в състава си

Снимка: БГНЕС

Младите играчи в академията на Реал Мадрид са крайно недоволни от отношението към тях от треньора на първия отбор Карло Анчелоти. Те са ядосани на италианския специалист, че въобще не обръща внимание към школата, въпреки проблемите с контузии в състава си, както в момента, така и в минали години, пише "Релево".

Последният такъв пример е с травмата на десния бек Даниел Карвахал. Ветеранът е с тежка контузия на коляното, която на практика слага край на сезона за него. Въпреки това Анчелоти не мисли да потърси евентуален негов заместник в академията, а вече усилено се говори за привличането на нов играч, като се спрягат различни имена, най-често на Трент Александър-Арнолд от Ливърпул.

В същото време школата на Реал Мадрид се е доказала във времето, че може да произвежда качествени играчи. Историята обаче показва, че по-голяма част от тях се доказват в други отбори, а малцина са тези, които стигат до първия тим на "белия балет" и успяват да се наложат там.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини