11 Октомври, 2024 22:00 521 0

Карло Анчелоти се е срещал с директорите на Реал Мадрид за евентуални нови играчи

  • реал мадрид-
  • карло анчелоти

Участниците в срещата оценили нуждата от дълбочината на състава на всяка позиция

Карло Анчелоти се е срещал с директорите на Реал Мадрид за евентуални нови играчи - 1

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти работи по въпроса за откриване на играч, който да влезе в ролята на заместник на контузения Даниел Карвахал.

Испанското издание Marca съобщава, че наставникът е обсъдил с директорите на клуба необходимостта от разширяване на състава. Срещата му със Сантяго Солари и Хосе Анхел Санчес се е провела тази седмица.

Участниците в срещата оценили нуждата от дълбочината на състава на всяка позиция, особено там, където има контузии, а също така са разгледали подробно и наличните резерви и опции на пазара.

Въпреки че Карло Анчелоти не е поставил искания пред тях, той е подчертал, че подсилването е необходимо, освен всичко друго, и заради голямото натоварване на играчите.

Всички участници в срещата са се съгласили, че трансферите са необходими и сега трябва да убедят Флорентино Перес. Президентът обичайно не желае да харчи пари през зимния трансферен прозорец. Ако, обаче, висшето ръководство се съгласи на трансфери, ще започне съществено разработване на потенциални кандидати.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА