Отидете към основна версия

2 333 4

Секссимвол се опита да оправдае изчезването си и да опровергае скандални обвинения

  • камила джорджи-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Бях много изненадана от думите на лекарката, защото смятах, че имаме нормални човешки отношения

Бившата италианска тенисистка Камила Джорджи, сменила корта с професията на модел на дамско бельо, отрече слуховете за проблемите си със закона. 32-годишната Джорджи, смятана от мнозина за секс символ на женския тенис, най-накрая обясни внезапното си оттегляне през май тази година. Бившата първа ракета на Италия внезапно спря участието си в турнирите на WTA, след което буквално изчезна за пет месеца. Това породи редица слухове за криминални и допинг проблеми на Джорджи, тежка бременност и машинации на деспотичния ѝ баща. И накрая красавицата, която сега се представя като „модел на бельо“, се появи в предаването „Верисимо“ на италианския „Каналe 5“ и се опита да обясни ексцентричното си поведение.

В медиите се появиха слухове за проблемите на тенисиста с фалшив сертификат за ваксинация срещу коронавирус. „Corriere della Sera” писа, че Джорджи e издирвана от данъчната служба и финансовата полиция се е опитала безуспешно да я уведоми за неизплатени задължения, а нейни представители не са подали годишни данъчни декларации. Също така собственичката на вилата в тосканската община Каленцано, която Джорджи и баща ѝ са наели, съобщи за шест месеца просрочени наеми и

кражба на ценно обзавеждане на стойност 100 хиляди евро.

Сега 168-сантиметровата бивша спортна звезда се опита да опровергае всички тези обвинения.

„Вярвам в любовта, сега имам човек до себе си. Той не е италианец, а американец. Много съм щастлива с него и сме заедно всеки ден”, заяви Джорджи, но не разкри името на приятеля си, като реши да го запази в тайна.

„Това обвинение за кражбата от вилата е нелепо и шокиращо. Лъжа е, че дължим наем и сме изнесли цялото обзавеждане от къщата. Когато се нанесохме там, нямаше мебели. Сами ги донесохме“, отсече италианката.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.

Свързани новини