Отидете към основна версия

12 418 43

Кой снима по-добре - Galaxy S6 или iPhone 6?

  • galaxy s6-
  • iphone 6-
  • samsung-
  • apple
По време на изложението MWC 2015 в Барселона южнокорейският IT-гигант Samsung представи своите нови флагмански смартфони Galaxy S6 и S6 Edge. Устройствата разполагат с нов дизайн, нов процесор, нови материали и не на последно място с нова камера.
 
Именно последната веднага стана обект на сравнение с тази на iPhone 6. Конкуренцията за високия ценови сегмент при смартфоните става все по-ожесточена и производителите обръщат все повече внимание и на т.нар. спомагателни функции на устройствата, а както е известно правенето на снимки с телефон е една от най-важните такива функции.
 
От Samsung обявиха, че новите им телефони Galaxy S6 и S6 Edge са снабдени със свръхмодерни 16-мегапикселови камери с f/1.9-обектив. От друга страна камерата на iPhone 6 Plus е 8-мегапикселова с f/2.2-обектив.
 
Дали разликата между двете устройства е голяма или пък не е, можете сами да прецените от фотографиите по-долу. Снимките са по двойки, като горната е направена с iPhone 6 Plus, а тази непосредствено под нея - със Samsung Galaxy S6 edge.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини