Отидете към основна версия

30 Март, 2015 15:03, обновена 30 Март, 2015 15:03 3 814 6

34 говорителя в новия Cadillac

  • cadillac-
  • ct6-
  • bose-
  • ню йорк 2015

Луксозната марка на General Motors продължава да подгрява публиката за новия си флагман, който ще бъде представен на салона в Ню Йорк след няколко дни. От Cadillac обявиха, че CT6 ще се оборудва с най-съвършената озвучителна система в света.



Тя ще се доставя от Bose и ще има общо 34 високоговорителя. Те ще бъдат разположени не само във вратите и задната кора, а и в подглавниците. Диаметърът на повечето говорители няма да надхвърля 100 мм. Усилвателят и събуфърът ще се намират в багажника.

От Cadillac не пестят суперлативите за CT6 и го наричат "най-високотехнологичния" автомобил в света. Каросерията му е проектирана по нова технология и тежи 25 кг по-малко от купето на CTS, позициониран клас по-надолу. Оборудването ще включва система за полуавтоматично шофиране Super Cruise и адаптивно огледало за задно виждане.

CT6 ще дебютира с V-образни шестцилиндрови двигатели. Атмосферният има работен обем 3.6 и развива 335 к.с., а 3.0-литровият е снабден с два турбокомпресора, благодарение на които генерира 400 к.с. Очаква се на по-късен етап към тях да се присъединят четирицилиндров турбомотор, класически V-образен осмак и хибридна установка.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини