Отидете към основна версия

4 574 21

Samsung Galaxy Note 5 идва през юли

  • samsung-
  • galaxy-
  • note 5
Още през лятото на тази година корейците от Samsung ще представят новото поколение на своя фаблет. Става дума за Galaxy Note 5. Обичайно, компанията презентира генерациите на Galaxy Note през месец септември, преди или по време на берлинското изложение за електроника IFA.
 
Тази година обаче анонса ще се състои през юли, като причината е свързана с успешния старт на iPhone 6 Plus, който е доста над нивото на сегашния Note 4. Точно поради това корейският гигант рязко сменя тактиката и вади на пазара новия Galaxy Note 5.
 
Това, което е известно до момента е, че Galaxy Note 5 ще разполага с екран с размер на диагонала 5.89 инча. Ще има и Note 5 edge изпълнение, което ще е с 5.78-инчов дисплей. И в двата случая резолюцията ще е 2160×3840 пиксела.
 
Още от любопитните подробности, които са известни към този етап е, че корейците ще увеличат капацитета на акумулаторната батерия на устройството. Новата ще е 4 100 мАч, докато сегашната е с капацитет 3 220 мАч. Въпреки това фаблета ще е по-тънък с 06 мм.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини