Отидете към основна версия

10 762 11

Сериозни зимни гуми от Nokian

  • nokian-
  • зимни гуми

Екстремните зимни условия на север изискват специален опит. Това не е изненада за финландците от Nokian Tyres, най-северният производител на гуми и за специалистите от Arctic Trucks – исландска компания, специализирана в преработката на 4х4 автомобили.

Двете компании често си партнират при справянето с най-тежките зимни условия. Последният резултат от партньорството между двата експертни екипа е зимната гума Nokian Hakkapeliitta 44.Новата гума е особено подходяща за специалните експедиционни автомобили на Arctic Trucks благодарение на отличното си сцепление с настилката и устойчивостта против наранявания. Моделът тежи около 70 кг, а диаметърът му е над метър. Благодарение на всичко това гумата се справя с дълбокия сняг без проблеми.

Средната част на протекторната шарка включва много остри V-образни ъгли, които са оптимизирани да почистват протекторните канали от снега и кишата. Ширината на протектора, както и максималното въздушно пространство, гарантират, че гумата се движи ефективно и върху мека настилка.

Nokian Hakkapeliitta 44
Размер: LT475/70 R17
Дълбочина на протектора: 18 mm
Диаметър: 1100 mm
Тегло: прибл. 70 kg
Максимално налягане: 240 kPa

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини