Отидете към основна версия

5 755 6

Новият автобус на немския национален отбор по футбол

  • man-
  • lion's coach-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • германия-
  • автобус

На тържествена церемония във Волфсбург националният отбор на Германия по футбол получи ключовете за новия си поръчков автобус MAN Lion's Coach C. Машината е оборудвана със солиден турбодизел с мощност 500 к.с. и се отличава от серийните си събратя по специалното оборудване и ексклузивния интериор.

13.4-метровият триосен MAN е един от трите автобуса, които ще получат футболните национали на Германия. Рейсовете на женския и младежкия тим обаче са доста по-скромни и с мощност "само" 460 коня.

Салонът на новия автобус на Бундестима се отличава с изискан лукс. На борда има 36 регулируеми седалки, тапицирани с висококачествена кожа. Предвидени са четири маси, разположени в каре от четири срещуположни места.

Новият MAN предлага също комфортна зона за хранене с хладилник и бар, луксозна тоалетна и богато мултимедийно оборудване - безжичен интернет по стандарта LTE, медиен сървър, няколко монитора, висококачествена озвучителна система с мощност 5 000 вата и множество портове HDMI и USB.

Производителят е снабдил рейса с всевъзможни системи за безопасност. Освен с шест камери за 360-градусово видеонаблюдение на околното пространство, специалният Lion's Coach разполага с всички модерни асистенти от контрол на движението в лентата до мониторинг на състоянието на водача.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини