Отидете към основна версия

7 711 13

Tesla засне съдия да бяга от ПТП

  • tesla-
  • model 3-
  • съдия-
  • видео

Бивш американски съдия и политик бе заснет да удря Tesla и да напуска местопроизшествието. Уили Сингълтари блъснал Model 3 със своя Cadillac Escalade на паркинг и избягал, но охранителните камери на електромобила го заснели.

Сингълтари е бивш съдия от специализирания съд по въпросите на пътното движение и в момента се кандидатира за общински съветник във Филаделфия. Записът показва как магистратът потегля на заден ход, но не преценява правилно разстоянието и "забърсва" паркирания в съседство Model 3.

При контакта "кадилакът" видимо се разклаща и алармата на електромобила се включва. Сингълтари слиза да провери какви са щетите и дори инспектира засегнатия детайл с ръка. След като се чуди как да постъпи в продължение на около минута, бившият съдия решава да си плюе на петите без да остави застрахователна информация.

Собственикът на "тѐслата" се свързал със Сингълтари, който първоначално отрекъл да я е блъскал. Когато обаче видял записа, бързо променил версията си. Сертифициран сервиз изчислил щетите по ударения Model 3 на $2 000 (€1 769).

Това не е първият случай, в който Уили Сингълтари "флиртува" с истината. През 2015 г. той е осъден на 20 месеца затвор за лъжесвидетелстване пред ФБР за схема за заличаване на глоби, докато е съдия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини