Отидете към основна версия

10 Юли, 2019 13:44, обновена 10 Юли, 2019 13:44 4 791 16

iPhone, който всеки може да си позволи

  • apple-
  • iphone

През септември Apple ще представи три нови модела, които се очаква да бъдат директни наследници на актуалните устройства на технологичния гигант. С други думи това ще бъдат подобрени версии на iPhone XS, iPhone XS Max и iPhone XR.


По-големи промени обаче са предвидени за 2020-та, твърдят анализатори от JP Morgan. Според CNBC пък Apple ще продължи да набляга върху трите се премиум модела, но същевременно ще представи и по-евтин четвърти, който всеки ще може да си позволи.


Apple планира и големи хардуерни подобрения, включително 3D сензорни технологии за задните камери. Това може да се превърне в ексклузивна характеристика на по-големия модел според спекулациите, които се разпространиха из мрежата по-рано тази година.


По-достъпният iPhone най-вероятно ще претърпи програма за намаляване на разходите и съответно едва ли ще бъде оборудван с OLED екран. Това обаче противоречи на предишни доклади, които гласят, че Apple цялостно ще се откажа от LCD дисплеите, започвайки от поколението през 2020-та.


Анализаторите смятат, че по-достъпният iPhone ще бъде с размерите на iPhone 8, макар че за момента не са налице никакви слухове за неговия дизайн. Все пак, устройството може да изглежда като iPhone X, но с намалени рамки, които биха помогнали за увеличаване на екрана в сравнение с оригиналния iPhone 8.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.

Свързани новини