Отидете към основна версия

11 615 34

Първото в света 3D автомобилно табло е направено у нас

  • peugeot-
  • 208-
  • visteon българия-
  • 3d клъстер

Става дума за световноизвестната компания Visteon, българският клон на която стана известен на автомобилните фенове покрай марката Mercedes-Benz. Именно специалистите на Visteon у нас направиха новата мултимедийна система MBUX, която дебютира в A-Klasse, а впоследствие с нея започнаха да се оборудват и другите модели на Mercedes.

Сега, Visteon България ще покаже, първия в света дигитален клъстер с холографски изображения, част от новото Peugeot 208. Вече ви разказахме впечатленията си след теста на новото Peugeot 208, но по-време на първите динамични изпитания на модела, на които присъства и наш екип, инженерите от Peugeot не разясниха с подробности устройството на ефектното си триизмерно арматурно табло.

Това ще се случи в началото на следващия месец, при това в София, когато вносителят на Peugeot у нас и Visteon България ще направят първото официално представяне на първия в света дигитален клъстер с холографски изображения, интегриран в Peugeot 208. Ние отново ще сме там, за да ви разкажем подробности около иновацията, направена у нас.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.

Свързани новини