Отидете към основна версия

7 147 26

Най-големият 8K телевизор в света

  • samsung-
  • 8k-
  • телевизор

Samsung е готов да представи изцяло нова гама от смарт дисплеи QLED 8K на събитието Integrated Systems Europe, което започна тази седмица в Амстердам. Това съобщи Techradar.

Новата върхова серия, която е наследник на The Wall, е наречена Wall for Business. Смарт дисплеите ще се предлагат в размери, вариращи от 219-инча до огромните 583-инча или 14.81 м. Това е около 12 пъти повече от средния 49-инчов телевизор.

Още по-впечатляващо е, че зрелищният дисплей няма никаква рамка и е проектиран да работи 24/7. Samsung казва, че дисплеят осигурява перфектна точност на цветовете и пикова яркост от 2000 нита.

Wall for Business доставя това качество на картината благодарение на комбинация от AI Quantum Processor 8K на южнокорейската компанията, който има вградени 8K AI възможности за увеличаване на резолюцията и deep-learning (дълбоко обучение), MicroLED технология и операционната система Tizen 5.5.

Новите дисплеи от серията ще бъдат пуснати в продажба през първата половина на 2020-а, като все още предстои оповестяването на цените.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 20 гласа.

Свързани новини